Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

jueves, 29 de abril de 2010

COMENCEN LES FASES D'ASCENS

Després de l'èxit assolit amb l'obtenció del campionat, ens disposem aquesta setmana a afrontar un nou repte. Llarg serà el viatge, concretament a Valladolid, amb autobús que difícilment sobrepassarà els 100 km/h. Per això, marxarem aviat, el dissabte sobre les 8:30 hores (juguem diumenge a les 12:15), esperem arribar allà el dissabte a la tarda per estirar una mica les cames. Aquest viatge ens ha de servir per fer més pinya i disfrutar tots junts, sense perdre de vista que anem a jugar i a guanyar.

El partit serà en un horari poc habitual per nosaltres, a les 12:15 del matí, de fet, no em jugat mai pel matí aquesta temporada. Cal tenir en compte que és un play-off a dos partits i que el resultat obtingut allà serà important per la tornada. Tindrem davant un rival complicat, a qui no coneixem de res, amb un bàsquet imprevist. No podem caure amb la falsa idea de que el millor grup de lliga EBA és el C, personalment penso que no és cert i que s'ha de ser més respetuosos amb la resta d'entitats de l'Estat. Si no sortim el màxim de concentrats i amb la major ambició possible podem marxar de Valladolid amb una dura derrota difícil de remuntar al Palau.

Desitgem representar bé, millor dit, molt bé el nostre Club fora de casa i que ens poguem sentir molt orgullosos, com fins ara, de pertànyer a aquest equip.


SOM GROCS

2 comentarios:

Unknown dijo...

Be, ara comença realment lo mes dur, espero continueu amb el mateix nivell de joc que fins ara i sobre tot que disfruteu molt a pista, guanyar fora es molt important,
VINGA GROCS!!!

J.P. dijo...

Bé, suposo que saps que molts nens de mini i preinfantil marxen aquest any. Crec que ho heu fet malament, que no hi ha coordinació entre vosaltres, ni interès per solucionar el descontent general. I és una llàstima, sembla que només us interessen els nivells A, que poden semblar el futur, però en realitat el futur el conformen tota la colla de nanos, des del primers als últims. Jo com a pare he vist una evolució més exagerada en els que no tenien tantes condicions ni físiques ni esportives, que en els que semblen tenir-les i a vegaders la seva actitud massa segura fa minvar aquesta suposada capacitat. Però bé, és la vostra filosofia, i aquesta passa per deixar enrera els nanos que no entren en les primeres categories, deixar-los amb els entrenadors menys capacitats i arraconar-los a horaris menys estables. Sé que no és així al 100%. No hem tingut mals horaris aquest any. No hem estat malament aquesta temporada, però arribat al final, els nanos estan tristos, desanimats, desmotivats i els veus entrenar desconcertats, cuatre gats barrejats, separats del seu equip. Una altre vegada, un altre equip, tot nou de nou. I no ha de ser així. Els nois i noies “bons” sempre van junts. Pugen junts, s'animen i creen vincles entre ells. Entrenen i a part de l'esport, generen amistats. Els nostres tornen a viure una altra separació. La cuarta, la cinquena. Volen estar amb els que pugen. Volen continuar amb el seu equip. Tan il.legal i sense sentit és que els deixeu junts per molta diferència d'edats que hi hagin??? La federació multarà amb multes impossibles si nens de 10-11 i 12 anys segueixen entrenant i jugant junts????? I no poden entrenar junts, com aquest darrer any, intentat fomentar aquest esperit esportiu i d'amistat que en els vostres blogs tant alabeu??? Son més de 7 nens que plegaran aquest any. Molts aniran a altres equips, d'altres escoles, escoles que mantenen uns horaris d'entrenaments, que no els canvien a mitja temporada sense tenir en compte les extraescolars dels xavals, que no tenen les insla.lacions al cul del món com suposem que els enviareu aquest any, sense mitjans de transport, que no fan separativisme entre els mateixos nanos i que no toleren insults dels que saben als que ho fan pitjor.

Bé, queden pocs dies per a que decidiu el futur d'aquest nanos. Els pares demanem que abans de final de juny estiguin els equips, horaris i entrenadors a punt, perquè si no haureu de dir adéu a molts d'aquests nanos que potser no us han donat copes ni premis importants, però que han format part del club com els altres PAGANT el mateix que els altres i sentint el club com qui més.

Atentament
J.G.