Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

sábado, 26 de junio de 2010

FINAL D'UN CICLE

Després d'un dinar amb moltes emocions, posem fi a una etapa. Ha estat llarga per alguns i més curta per uns altres, però ha estat una etapa de moltes alegries i on tots hem crescut com a persones. Els nois han après, però jo també d'ells. Els desitjo el millor en tots els àmbits, saben que tenen un amic més amb qui poden confiar pel que faci falta.

Un cicle s'acaba i en comença un altre, seguiu treballant i esforçant-vos i qui sap si en un futur els vostres camins i el meu es tornaran a trobar en el món del bàsquet, en el professional o en el familiar. Tingueu clar una cosa, jo mai us oblidaré. Molta sort!

Als pares felicitar-vos, teniu uns fills que són bona gent, respectuosa, sacrificada i amb sentiments. Dir-vos que si he estat tants anys amb aquest grup també és gràcies a vosaltres, perquè també m'he divertit al vostre costat, ens ho hem passat molt bé i heu estat com una família. No oblidaré les estones que hem passat.

A tots vosaltres us dedico aquest vídeo, no hi sortiu tots, però tots hi esteu representats, perquè sou un equip i representeu uns colors que fins ara els heu lluït amb honor, deixant al vostre club amb el cap ben alt. Penso que és un dels moments més emocionants que heu viscut. Una última cosa, recordeu sempre el que heu fet aquests anys i recordeu-ho sempre perquè és molt difícil d'aconseguir.

Moltes gràcies per tot!!

Fins aviat!!

http://www.youtube.com/watch?v=pwhp2e5r8uQ

6 comentarios:

marti dijo...

Moltes gràcies per tots aquests anys que has compartit amb nosaltres.
Has aconseguit que siguem més que un equip.
Hem compartit el vestidor, però per sobre de tot hem estat amics, i ho seguirem sent.
I per molt que passin els anys, sempre recordarem el que hem viscut junts i que vas ajudar a formar-nos com a jugadors de bàsquet i també com a persones.
I no dubtis d'una cosa, et saludarem quan et veiem pel carrer, i quan ens preguntin qui ets direm que ets el nostre entrenador i una gran persona.

Jordi dijo...

Moltes gràcies Martí! Sempre has estat l'esforç i la superació. Segueix així.
No oblidaré els bons moments viscuts amb vosaltres.

Aitor dijo...

Estic d'acord amb tot el que s'ha dit aquí. Acabo de veure el video i la veritat és que sensacions com aquelles, poques més e tingut en la meva vida, era com una euforia no només meeva, sinó col·lectiva sense límits. Ojalá ens tornessim a sentir tots així algun dia.
També donar-te les gràcies per tot Jordi, podríem dir que vaig arribar sense saber ni botar, i gràcies al que m'has ensenyar crec que he millorat personalment, tant com a jugador, com a persona. Tot el que he après ha estat gràcies a tu, mersi de veritat.
Sobre el tema saludar-te i tot això, suposo que anirà bé una abrasada no?
Cuidet i espero que et vagi molt bé tot Jordi, espero que algun dia anem tots al boet a passar l'estona i sino, ja ens vurem pels entrenaments.

Jordi dijo...

Moltes gràcies Aitor! Segur que ens trobarem algun dia pel Boet... us vindré a veure els partits.
Tot el que he fet per vosaltres ho he fet amb molt de gust i carinyo.

David dijo...

Només he estat dos anys amb tu com a entrenador, però en aquest poc temps he après molt. Moltes gràcies en la confiança que has tingut en mi des del principi.
Espero i suposo que ens anirem veient pels entrenaments i els partits, i no dubtis que quan et vegi t'aniré a saludar, és el mínim que puc fer.
Moltes gràcies també pel vídeo, és un clar reflex del que ha ha estat aquest equip i del companyerisme que hem tingut entre nosaltres, cada cop que el veig se'm posa la pell de gallina, serà difícil poder viure més situacions com aquesta.
Em fa molta llàstima deixar de compartir estones de pista amb tu, però desgràciadament els finals sempre arriben.
Un cop més, gràcies entrenador!

Jordi dijo...

Moltes gràcies David! La meva confiança te l'has guanyat tu amb cada entrenament i cada partit.
Seguiu així i potser algun dia ens trobarem en un camp de bàsquet.