Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

lunes, 26 de diciembre de 2011

COMENÇA LA NBA

Ens han fet esperar, però finalment ha començat la temporada a l'NBA. I ho va fer amb un primer partit de rivalitat, al més pur estil dels play-offs, amb uns New York Knicks que volen aspirar a tot, però que necessitaran veritablement al millor Baron Davis per complementar a la parella Amare i Melo, ahir van guanyar a uns Celtics que cada vegada els pesa més els anys de les estrelles (Ray Allen 36, Garnett 35 i Pierce 34 anys), sort tindran de cuidar a Rajon Rondo que aquest estiu el volien traspassar i de ben segur que serà el millor jugador de l'equip aquesta temporada. Final ajustat i on Kevin Garnett després de fallar el tir de la victòria va tenir un mal gest amb un jugador dels Knicks (que curiosament va ser excompany seu en els Celtics) i es que les males llengües diuen que KG no es porta gens bé amb els rookies dels equips on juga. Final del partit: 104 a 106 per New York que va tenir com a jugador més destacat a Carmelo Anthony amb 37 punts i 8 rebots. Per part de Boston va brillar Rajon Rondo amb 31 punts i 13 assistències. Cal destacar les bones sensacions causades pel base rookie de New York, Schumpert, qui es va lesionar i pot tenir per aproximadament un mes.

Després d'aquest emocionant partit, vam veure com Miami aplastava a Dallas en un inici de partit molt dolent pels locals (que encara estaven pensant en la inauguració i l'aixecament de la banderola de campió de la temporada anterior) i que els Heat van saber aprofitar per tancar el partit. Realment la segona part va sobrar, victòria molt molt fàcil pels grans candidats al títol de l'NBA, encara que necessitaran molta més aportació dels companys de la banqueta. De moment amb King James (37 punts) i D.Wade (26 punts) en van tenir prou, però en els play-offs necessitaran ajuda, esperem que hagin aprés alguna cosa de la temporada passada. Victòria fàcil per Miami per 105 a 94.

Posteriorment, un clàssic, Lakers contra Bulls, o Bryant contra Rose. Partit molt igualat, on les defenses superaven els atacs en el primer quart. Gasol va començar molt motivat i anotava els primers punts del seu equip, però es va anar disolent com el sucre en el cafè, en la part final del darrer quart va estar malament i Kobe va estar massa sol, realment aquests Lakers no aspiren a res aquesta temporada si no es produeix una revolució. Un partit que tenia l'equip californià guanyat, se'l van deixar escapar a casa seva davant d'un Derrick Rose imparable pel vaterà Derek Fisher i una aportació molt destacable de las resta de Bulls (Deng, Boozer i Noah).

Tot seguit us deixo el resum de les 10 millors jugades dels partits d'ahir. Disfruteu-les!!