Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

lunes, 31 de diciembre de 2012

N-A-V-A-R-R-O

Ahir, com tothom ja sap a hores d'ara, es va jugar el clàssic en la lliga Endesa, FC Barcelona - Real Madrid, amb victòria local. Dos dels equips de la lliga amb grans jugadors. però un d'aquests va esdevenir geni i figura, mostrant una exhibició a aquest nivell de competició mai vist. Navarro va anotar 33 punts, només un error en el tir i 5 triples, 3 dels quals a un peu i un altre des de 9 metres.

Ja vaig comentar en una entrada anterior que per mi Navaro era el millor jugador espanyol de la història, després de l'Eurobasket jugat amb la selecció espanyola i ser elegit MVP del torneig, però després del partit d'ahir... és impossible millorar el que es va veure, a més davant el millor Madrid dels últims anys.

Portava uns mesos veient jugar a Navarro trist, degut als problemes físics. Un jugador com ell necessita estar molt bé físicament per anotar els tirs que com els d'ahir van entrar. Espero que la malaïda fascitis plantar que porta arrossegant aquests últims mesos desaparegui i poguem veure aquest Navarro alegre que admirem tots els amants del bàsquet.

Aquí teniu els 33 punts històrics de la Bomba Navarro, el jugador espanyol més gran que ha trepitjat mai un parquet de bàsquet.


No hay comentarios: