Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

lunes, 18 de mayo de 2009

MAGNIFIQUE


Aquest cap de setmana vam anar a França, a la bonica ciutat de Chalon, a jugar un torneig per jugadors nascuts en el 1994, conjuntament amb el cadet B femení.


No tinc paraules d'agraïment i d'admiració envers els jugadors per expressar el que m'han fet sentir, han fet un torneig increïble, sense perdre cap partit i guanyant equips molt forts físicament i amb grans individualitats. No explicaré res dels partits, és impossible entendre-ho si no s'estava allà present, no recordo una alegria esportiva i satisfacció igual. L'equip va demostrar davant de prop de 500 persones que el joc d'equip unit a les ganes, entusiasme, entrega, companyarisme, solidaritat i tot el que pugui significar la paraula EQUIP està molt per sobre a les individualitats de jugadors anàrquics i sense sentiments a la camiseta que vesteixen.


Només desitjo una cosa, que aquesta "xispa" que els fa tant especials no s'apagui mai, aquesta "xispa" us fa diferents a altres equips més alts, més forts o amb millors individualitats i això només ho podeu fer vosaltres. Això no s'ensenya ni s'aprén, es porta dins vostre i per això us fa especials.


Vam arribar a les 5 del matí i vaig anar a dormir pensant en la gran final i me llevat a les 9:30 per anar a treballar i seguia pensant en el partit. Crec que no he estat l'únic, segur que tots els pares que van venir encara estant parlant del partit.


Moltes gràcies a tots els jugadors i pares.


Visca la Unió i

Visca la mare que us va parir!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

aquest cap de setmana trigarem molt de temps a oblidar-lo, els pares crec vam gaudir tant com l'entrenador i els nois, QUINA FORMA DE JUGAR AL BASQUET!!!
moltes gràcies al Jordi i als nois per fer-nos passar moments tant macos i fer-nos gaudir del basquet!!!

Quico Melero dijo...

Jordi,

Gràcies a tu per la teva tasca amb els nanos, gràcies per fer-nos gaudir d'un partit (tot un torneig) de bàsquet increible, gràcies.

Tens raó ens costarà oblidar el patit i els dies que hem compartir, les alegries, el cansament, els dinars..la calor (xD)...tot.

També gràcies a tots els nanos i a les mares...
també als pares.

Varem arribar tard i ens vam llevar aviat i estem cansats...però contents.


Una abraçada

Anónimo dijo...

Mira ja he trobat el teu blog..jaja

un torneig inolvidable.. on com tu dius no hi ha paraules per ecplicar-ho sino s'estava alla.. i es que es el primer torneig dels q portoo on he disfrutat mes jugan al basquet, i suposo q tots els pares i escpectados hauran disfrutat d'ell.
com a jugador d'aquest ekip, agraeixo jo i tots els q som, de tenir un entrenado com tu.. q es qui ens as ensenyat a poder guanyar aquet torneig!!

a seguir guanyant!
aket torneig ncara no sa oblidat!


arnau.

Anónimo dijo...

un torneig que no oblidarem durant molt temps, o almenys jo no crec que l'oblidi.
jo com l'arnau, és dels tornejos que he anat, el que mes vaig disfutar, fos per l'ambient que hi havia, pels grans partits que vam jugar, pel companyerisme entre els dos equips que hi anavem, va ser un torneig genial.

i per suposat no es pot guanyar un torneig aixi sense un bon entrenador, que a sobre confia en el seu equip, cosa que es va demostrar en aquell temps mort en que vas deixar que escollissim la defensa dels ultims moments del partit, i no et vam fallar :)

d'aqui a poc fara una temporada que estic en aquest equip i puc dir que deu haver estat la millor temporada que he viscut jugant a basuet, es un gran equip.


i encara a tot moment penso en aquella final, sobretot en els ultims moments i quan va sonar la botzina del final, va ser increible


david

Anónimo dijo...

Sí senyor! Ja veig qui es mira el meu blog, ara tindreu més minuts!! jeje és broma.

Sempre he confiat amb tot l'equip, esteu fent un molt bon treball i sempre podem millorar tots.

Arnau, pro...pro... en el bàsquet no hi ha porter... ah! que vas directe!! jeje

David, vau prendre la decisió correcte, no esparava menys de vosaltres...

M'alegro que estigueu disfrutant!!

Jordi

Anónimo dijo...

Que Que e sentit que jugarem mes minuts? =O
nono no es interes, va ser un tornex k crec k mols d nosaltrs recordarem sempre, tant x els partits, la companyia, les ganes i el bon rollo ke tots vam posari desde el comensament.
Ens vam merexer wañar dspres de totes les ganes i tot el compañerisme ke vam posari.

+Ningu va restar, tots vam sumar!

Aixo no es el final dun bon principi, es el bon principi dun fantastic final! lañ ke be si que sera una bona victoria!
+Aitoor

Anónimo dijo...

Aquest torneig el recordarem durant molt temps, com tontes les anecdotes d'aquell cap de setmana...

A més, es segur que l'equip estarà a partir d'ara molt més unit i que podrem millorar el nostre joc. I tot això no seria possible sense un entrenador que ens animes, aconselles i ajudes a millorar cada dia.
I aquest ets tu Jordi.
Moltes gràcies.

Martí

PD: que consti que no te comentat per jugar més!!

Pedro dijo...

La verdad es que ya hace una semana y no dejo de pensar en ello esta mañana al verlos otra vez jugar y salir con esa intensidad al campo he alucinado ,que maravilla de equipo. He disfrutado tanto tanto en el torneo que no puedo expresar con palabras todo lo que he sentido viéndolos jugar ese fin de semana, tengo tantas imágenes en la mente que ahora mismo las estoy recordando mientras escribo y me estoy emocionando otra vez así que gracias JORDI y gracias a todos los chavales por ese gran equipo y ese compañerismo tan grande que tenéis dentro y fuera de la pista de bàsquet ah y a esos padres y madres gracias a todos ale ale Mataró