Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

martes, 27 de mayo de 2008

QUARTS DE CATALUNYA

Finalment,s'ha acabat la temporada! Faig un balanç realment molt positiu. Els jugadors han millorat tècnicament, en companyarisme (humanament), han viscut moments d'alegria (després d'un gran esforç) i moments de tristor (també després d'un gran esforç) i per aquest motiu, segur que han crescut com a jugadors i com a persones, perquè en la vida no tot ve sempre de cara i es guanya sempre, s'ha de saber guanyar i s'ha de saber perdre.

M'agradaria felicitar a la Penya pel gran treball que han fet aquesta temporada, potser un dels equips amb més talent i combinant un gran treball en defensa que no és fàcil d'inculcar en aquestes edats. Desitjo tota la sort del món a l'Albert i en Toni, que després de passar per Mataró han demostrat sobradament que poden ser molt importants per la Penya. Felicitar també al Barça, considero que són probablement l'equip més físic d'Espanya, amb molt de pes i força a prop de la cistella i probablement amb el millor base de la categoria, Josep Pérez, és una alegria veure'l jugar amb la facilitat que ho fa i molt ben acompanyat d'un dels jugadors més determinants de la categoria, en Gerard Colomé, a qui li desitjo també molta sort en el seu recorregut a can Barça. I com no, felicitar al Akasvayu Girona, perquè van guanyar el partit que tocava, van jugar millor que nosltres i ens van donar una lliçó. Molta sort a aquests tres equips en el próxim Campionat d'Espanya.

Estic molt satisfet del rendiment dels jugadors en aquesta final a 4 i molt orgullós de cadascun d'ells. El més normal era quedar quarts com ha estat al final, però s'ha plantat cara en tots els partits. Quan hi han equips superiors s'ha de reconèixer i felicitar-los. No marxo trist de vacances, ni dolgut, marxo i marxaran tots els nens contents i amb el cap ben alt, perquè han fet tot el que han pogut i han viscut una experiència que molts altres no han pogut viure.

Donar les gràcies una vegada més a aquests tres equips, perquè després d'una derrota és quan més aprenem, jo el primer i després els jugadors, no és bo guanyar-ho tot i després d'aquestes derrotes millorarem més, especialment la del Akasvayu, ho considero molt positiu pels jugadors en aquesta fase del aprenentatge, a vegades UNA DERROTA ÉS UNA VICTORIA!!! Per mi vosaltres ja sou uns CAMPIONS!!!

3 comentarios:

Unknown dijo...

LLàstima em vaig perdre el partit de l'akasvayu =(. Molt profunda l'última frase.

Joan Rubio dijo...

Felicitats per la temporada i per poder seguir donant lliçons d'humilitat i treball a la pista! A Mataró hauria d'haver més gent com tu i segur que el bàsquet seria diferent. M'ha encantat la reflexió "d'haver viscut moments que d'altres no ho han pogut fer". M'has recordat el meu discurs en moments de partits importants en diferents equips. Potser s'ho haurien de plantejar alguns personatges de les grades... Una abraçada!!!
Joan Rubio

Lluís Escudero dijo...

Moltes felicitats per la gran temporada que heu fet. El fet d'haver pogut jugar aquests campionats de Catalunya ja és un èxit, donat que només ho poden fer 4 equips.
Té molt de merit aconseguir, desprès que et desmontin l'equip en dues temporades seguides, ser competitiu i lluitar amb els "grans" de l'ACB.
Felicitats per a tú i pels teus jugadors per la seva feina i la seva il·lusió.