Mira els meus videos de Youtube i segueix-me a Twitter @jordiventura11

lunes, 10 de marzo de 2008

EL PALAU ES TORNA BOIG

Aquest cap de setmana vam jugar al palau Josep Mora contra el Nexus Olesa, un gran equip amb jugadors ex-ACB i amb molta experiència en aquesta lliga. Sincerament, els tres primers quarts van ser molt dolents per part nostre, el Olesa ens va superar amb claredat i es mereixien guanyar el partit. Al principi del 4rt. periode perdiem per 13 punts (39-52), però llavors va succeir el que ningú s'esperava, un equip pràcticament mort com erem nosaltres, ferits en l'orgull i encoratjats per un esplèndit públic, vam sortir com feres indomables a donar la volta en el marcador, i amb un Iki dominant com mai sota els taulers i un millor joc col·lectiu en atac vam aconseguir un parcial de 27-3, on els jugadors de l'Olesa no es podien creure el que va succeir i es que nosaltres tampoc, senzillament va ser LA MAGIA DEL PALAU!!!
S'ha d'agrair al nombrós públic que va assistir dissabte al partit, sense ells no hagués estat possible la victòria, junts som més forts!!!

1 comentario:

Ventuvision dijo...

Això es "la fiebre amarilla"! Si el públic estigués tot el partit igual que en l'últim 4rt. encara s'haurien perdut menys partits!